• 1
  • 2

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Hiertoe zijn een aantal regels opgesteld waar ieder bedrijf in Europa die persoonsgegevens verwekt zich aan te houden heeft. Zo ook in onze praktijk. Eigenlijk verandert er niet zo veel want wij hadden al een goed privacy beleid. Toch is goed nog een keer met de neus op de feiten gedrukt te worden en hebben we hiertoe alle in kaart gebracht hoe wij met verwerking en beveiliging van persoonsgegevens omgaan.

Om goede zorg te verlenen leggen wij een goed beveiligd digitaal dossier aan. Naast uw persoonsgegevens noteren wij daarin relevante medische gegevens van u. Dit dossier zijn wij volgens de wet (WGBO) verplicht om 15 jaar te bewaren. Dit dossier wordt alleen voor intern gebruik aangelegd en wordt niet gedeeld met derden. Alleen als het voor uw zorgvraag wenselijk is om overleg te hebben met een andere zorgverlener, zal uitsluitend met uw medeweten en toestemming overleg plaatsvinden. In die zin verandert er voor ons niets. Om beter inzichtelijk te maken wat wij vastleggen en hoe wij ten aanzien van de AVG hier mee omgaan, hebben we een nieuwe privacyverklaring opgesteld. Dit document kunt u via onderstaande link downloaden. Hierin staan in paragraaf 2.1. onder andere ook uw uitgebreidere rechten met betrekking tot uw opgeslagen persoonsgegevens. Wij willen u vragen onze privacyverklaring aandachtig te lezen.

Download hier het privacy statement.


Vergoeding

In onze praktijk werken osteopaten die lid zijn van het NVO en geregistreerd zijn bij het NRO. Hierdoor vergoeden vrijwel alle zorgverzekeraars. Het is verstandig om vooraf in uw polis te kijken wat uw vergoeding is.

 

Afspraak maken of wijzigen

0031 - (0)45 405 19 11

0031 - (0)6 26 77 80 09

Indien u bij verhindering tenminste 24 uren van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Afspraak maken of wijzigen

0031 - (0)45 405 19 11

0031 - (0)6 26 77 80 09

Indien u bij verhindering tenminste 24 uren van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.