• 1
  • 2

PRAKTIJK HULSBERG VAN 11 APRIL TOT BEGIN 2023 MOEILIJKER BEREIKBAAR DOOR WEGWERKZAAMHEDEN!

 

Vanaf maandag 11 april is de praktijk in Hulsberg door wegwerkzaamheden aan de N298 tussen Aalbeek en Hulsberg moeilijker bereikbaar. Vanuit Nuth komend kunt u het beste in Aalbeek afslaan richting Schimmert en op de rotonde naar Arendsgenhout. In Arendsgenhout links de Mesweg in.

Vanuit Heerlen, Valkenburg of Maastricht zijn er geen omleidingen meer.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch en/of digitaal (email) bereikbaar.

Tel: 045-4051911

Mob: 06-26778009

Email: info@osteopathiedekeyser.nl


 

Behandeling

U kunt rechtstreeks naar een osteopaat gaan. Een verwijzing van een arts is niet noodzakelijk. Kijk voor de zekerheid uw polis na.

Onze osteopaten zullen, indien dit voor uw behandeling noodzakelijk is en na uw toestemming, overleggen met uw huisarts, specialist, fysiotherapeut, verloskundige of andere behandelaar.

Zowel de praktijk in Hulsberg als ook de praktijk in Hoensbroek is gevestigd in een gezondheidscentrum. Hierdoor is een intensieve samenwerking met andere disciplines zoals huisartsen, fysiotherapie, verloskundigen, GGD, JGZ, psychologen mogelijk.

Binnen drie tot vier behandelingen moet er een duidelijke verbetering van de klacht zijn. De periode tussen de behandelingen kan variëren van één week tot drie à vier maanden.

 

Genezend en preventief

Aan een osteopathische behandeling gaat een uitgebreid onderzoek vooraf. Dit bestaat uit een vraaggesprek (anamnese) over o.a. de ziektegeschiedenis, operaties, ongevallen en leefgewoonten. Daarna vindt het lichamelijk onderzoek plaats waarbij o.a. de beweeglijkheid van gewrichten en de wervelkolom getest wordt, alsmede de spierkracht en de zenuwfunctie. Na het onderzoek volgt de osteopathische behandeling die gericht is op het herstellen van de bewegingsfunctie die verloren is gegaan.

Osteopathie kan ook preventief toegepast worden. Klachten worden namelijk voorafgegaan door functieverlies. Dit uit zich in een verstoring van de normale soepelheid van gewrichten, spieren, organen en andere weefsels. Vroegtijdig behandelen van dit bewegingsverlies kan voorkomen dat een klacht zich verder manifesteert. 2 tot 4 preventieve behandelingen per jaar zijn normaal gesproken voldoende.


Afspraak maken of wijzigen

0031 - (0)45 405 19 11

0031 - (0)6 26 77 80 09

Indien u bij verhindering tenminste 24 uren van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Vergoeding

In onze praktijk werken osteopaten die lid zijn van het NVO en geregistreerd zijn bij het NRO. Hierdoor vergoeden vrijwel alle zorgverzekeraars. Het is verstandig om vooraf in uw polis te kijken wat uw vergoeding is.

 

Afspraak maken of wijzigen

0031 - (0)45 405 19 11

0031 - (0)6 26 77 80 09

Indien u bij verhindering tenminste 24 uren van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.