• 1
 • 2

PRAKTIJK HULSBERG VAN 11 APRIL TOT BEGIN 2023 MOEILIJKER BEREIKBAAR DOOR WEGWERKZAAMHEDEN!

 

Vanaf maandag 11 april is de praktijk in Hulsberg door wegwerkzaamheden aan de N298 tussen Aalbeek en Hulsberg moeilijker bereikbaar. Vanuit Nuth komend kunt u het beste in Aalbeek afslaan richting Schimmert en op de rotonde naar Arendsgenhout. In Arendsgenhout links de Mesweg in.

Vanuit Heerlen, Valkenburg of Maastricht zijn er geen omleidingen meer.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch en/of digitaal (email) bereikbaar.

Tel: 045-4051911

Mob: 06-26778009

Email: info@osteopathiedekeyser.nl


 

Het team

 

Monique de Keyser

Monique de Keyser

"In 1990 ben ik gestart als fysiotherapeut waarna ik vervolgens in 2003 mijn diploma Osteopathie behaalde. In 2009 heb ik de specialisatie-opleiding osteopathie bij kinderen afgerond, daarmee behorende tot de eerste lichting van gediplomeerde osteopaten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van kinderen en zwangeren.

Ook heb ik aan de Universiteit van Maastricht bewegingswetenschapen en epidemiologie gestudeerd. Tot slot heb ik een groot aantal osteopatische verdiepingscursussen gevolgd waaronder manipulaties (kraken), behandeling van incontinentie, sportklachten, buikklachten, spanningklachten en menstruatieproblemen.

Omdat het werken met mensen mij elke dag opnieuw boeit heb ik niet gekozen voor een carrière als wetenschapper, maar werk ik samen met mijn man aan de verdere ontwikkeling van onze praktijk."

Maurice de Keyser

Maurice de Keyser

"Na de middelbare school heb ik fysiotherapie in Enschede gestudeerd. Na deze opleiding koos ik voor bewegingswetenschappen en epidemiologie aan de Universiteit te Maastricht en ben ik in 2003 afgestudeerd als osteopaat aan de Internationale Academie voor Osteopathie. Sinds 2004 werk ik samen met Monique in onze eigen praktijk voor osteopathie. Ook was ik van 2006 tot 2016 redacteur van het vaktijdschrift voor osteopathie “De Osteopaat”. Tot slot blijf ik mij verder ontwikkelen door het geregeld volgen van verdiepingscursussen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Korte hefboom manipulatie
 • Osteopathie bij hormonale stoornissen
 • Kaakproblemen en beetafwijkingen bij kinderen
 • Kaakproblemen bij volwassenen (diverse cursussen)
 • Osteopathie bij metabole stoornissen
 • Geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker
 • Fascial Distorsion Model (FDM)
 • Kinesio-taping
 • Osteopathie bij paarden en honden
 • Osteopathie en traumatologie
 • Behandeling van botproblematiek ("Back to the Bone")

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut zag ik dat bepaalde klachten goed reageerden op de fysiotherapeutische behandeling maar toch telkens terugkwamen. Tijdens mijn studie osteopathie heb ik geleerd om niet symptomatisch te werken maar op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak. Waarom ontstaat een bepaalde klacht en komt deze steeds terug? Voor mij ligt de oplossing in het kijken naar de mens als één geheel, niet alleen naar de klacht. Dat ik daardoor veel mensen helpen kan, vind ik prachtig!"


Afspraak maken of wijzigen

0031 - (0)45 405 19 11

0031 - (0)6 26 77 80 09

Indien u bij verhindering tenminste 24 uren van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Vergoeding

In onze praktijk werken osteopaten die lid zijn van het NVO en geregistreerd zijn bij het NRO. Hierdoor vergoeden vrijwel alle zorgverzekeraars. Het is verstandig om vooraf in uw polis te kijken wat uw vergoeding is.

 

Afspraak maken of wijzigen

0031 - (0)45 405 19 11

0031 - (0)6 26 77 80 09

Indien u bij verhindering tenminste 24 uren van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.